• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Millet İttifakının "HÜDA PAR" korkusu: Kuzuyu kurda teslim etmenin peşindeler!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber - Haber Merkezi

Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklayan HÜDA PAR, parlamento seçimlerinde de Cumhur İttifakıyla birlikte hareket etme ihtimalinin konuşulduğu bugünlerde Millet İttifakı bileşenleri ve muhalefet destekçileri tarafından hedef tahtasına oturtuldu.

Algı ve yalanlarla HÜDA PAR'ı karalamaya çalışanların safına bu kez Millet İttifakı ve Altılı Masanın ayaklarından Demokrat Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy katıldı.
Aksoy, katıldığı canlı yayında, HÜDA PAR'ın özellikle Doğu ve Güneydoğu'da millet iradesinin yansıması için sandıkları canı pahasına korumasını hiçe sayarak, sandıkların güvenliğini, aleni ortağı HDP/PKK'ye adeta "kuzuyu kurda teslim eder" gibi teslim etmenin derdine düştü.

Geçmiş seçimlerde, başta HÜDA PAR'lılar olmak üzere AK Partililere saldıran, kimi yerlerde katliamlara imza atan, baskı ve tehditle sandıklarda millet iradesine ipotek koyan HDP/PKK'ye ses çıkarmayan DP'li Aksoy, "HÜDA PAR üzerinden seçmen korkutulmaya çalışılıyor" diyerek gülünç duruma düştü.

HÜDA PAR'ın, Cumhur İttifakıyla yaptığı görüşmelerde "milletvekilliği pazarlığının yapılmadığına" dair açıklamalarını görmezden gelen Aksoy, "HÜDA PAR'ın 8 milletvekilinde anlaştığını" öne sürdü ve bu 8 kişinin savunma alanında danışmanlık veren bir şirketle bağlantılı olduğu tezviratında bulundu.

Aksoy, biraz daha ileri giderek söz konusu şirket ile HÜDA PAR'ın "söylemlerinin birebir olduğunu" ve şirket üyelerinin HÜDA PAR üzerinden Meclis'e getirilmeye çalışıldığını ileri sürdü.

Aksoy'un bu söylemleri, Millet İttifakının, sandık güvenliğinde HÜDA PAR'ı tasfiye etme planını devreye sokarak meydanı HDP/PKK'ye peşkeş çekmek istediğini gözler önüne serdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir