• DOLAR 34.126
  • EURO 37.073
  • ALTIN 2952.809
  • ...
HÜDA PAR seçim istişare toplantılarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Teşkilatlanma ve seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Hür Dava Partisi Diyarbakır İl Teşkilatı, istişare toplantılarına devam ediyor. 21 Haziran`da merkez ve taşra ilçe başkanlarıyla yapılan toplantının ardından bugün de Bağlar ilçesi mahalle koordinatörleriyle bir toplantı düzenlendi.
 
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı`nda İl Başkanı Vedat Turgut başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Bağlar ilçesi mahalle koordinatörleri katıldı.
 
Toplantıya katılan mahalle koordinatörleriyle birebir ilgilenen HÜDA PAR İl Başkanı Vedat Turgut selamlama konuşması yaptı. Toplanma amaçlarını dile getiren İl Başkanı Vedat Turgut bunun seçime bir ön hazırlık olduğunu ifade etti.
 
"Seçime girme noktasında hiçbir engelimiz yok"
Toplantıya katılanlara şükranlarını dile getiren İl Başkanı Vedat Turgut sözlerini şöyle sürdürdü: "Malumunuz olduğu üzere Hür Dava Partisi olarak 1. Olağan Kongremizi yaptıktan sonra artık seçime girme noktasında herhangi bir engelimiz kalmadı. Şuan itibarıyla 41 il ve üçte bir ilçede hamdolsun teşkilatlanmamızı yaptık. Kısa zamanda da kalan il ve ilçelerde teşkilatlanmamızı yapmaya çalışacağız."
 
"Ramazan`dan sonra seçim çalışmalarına başlayacağız"
İstişare toplantılarının belli aralıklarla devam edeceğini ifade Turgut, "Bundan 3 gün önce merkez ilçe ve taşra ilçe başkanlarımızı topladık ve onlarla istişare toplantımızı yaptık. İnşallah bundan böyle haftada bir toplanıp istişarelerde bulunacağız. Bağlar`da kim var kim yok... Etkin olan insanlar, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri, âlimler, aşiret ve aileler ile ilgili gerekli bilgileri toplayacağız. Toplayacağımız bu bilgiler nispetinde de düzenlemelerimizi yaptıktan sonra bu insanlara ekipler halinde giderek Hür Dava Partisi`nin kurulma amacını, hedeflerini anlatacağız. Ramazan ayı olması münasebetiyle istişare toplantılarımıza devam edeceğiz. Ramazan`dan sonra tüm seçime gireceğimiz illerde olduğu gibi Diyarbakır merkez başta olmak üzere Bağlar ilçemizde de seçim çalışmalarımıza başlayacağız." dedi.
 
"Hakka ve halka hizmet için elimizden geleni yapacağız"
Mahalle koordinatörlerine daha büyük görevler düştüğünü belirten İl Başkanı Vedat Turgut, "İnşaAllah biz hakka ve halka hizmet etme noktasında elimizden geleni yapacağız. Bu bağlamda siz değerli mahalle koordinatörlerine daha büyük görevler düşmektedir. Zira o mahalleleri bilen, insanların sıkıntılarını yakından takip edenler sizlersiniz. Şimdiden yapacağınız çalışmalar için Allah razı olsun." diyerek sözlerini bitirdi.
 
Saat 11.00`de başlayan toplantı diğer gündem maddelerinin ele alınmasıyla devam etti.
(Hüseyin Asana-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir