• DOLAR 32.719
  • EURO 35.456
  • ALTIN 2487.973
  • ...
Meteoroloji'den denizler için fırtına uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan açıklamaya göre, rüzgarın bugün akşam saatlerinden sonra Kuzey Ege, yarın akşam saatlerinde ise Güney Ege'nin belli bölgelerinde fırtına şeklinde eseceği ve 18 Mart Cumartesi akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve güneydoğu, öğle saatlerinden sonra kuzeydoğudan 2 ila 4, akşam saatlerinde 5, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğu, doğusu ilk saatlerde güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Batı Karadeniz'in batısı 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Marmara: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Doğu ve güneydoğu, öğle saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Ege: Çok bulutlu, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de batı ve güneybatı, güneyi güneydoğudan 3 ila 5, akşam saatlerinden itibaren geneli kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7; Güney Ege'de güney ve güneydoğudan, açıkları güneybatıdan 3 ila 5, ilk saatlerde kuzeyi 6 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, kuzeyi öğle saatlerinden itibaren 3,0 m Görüş: İyi, yağış anında orta.

Akdeniz: Çok bulutlu, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de güney ve güneybatı, doğusu güneydoğudan 3 ila 5, öğle saatlerinden itibaren Antalya Körfezi güneydoğudan 6, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatı, akşam saatlerinde batısı kuzeydoğudan 3 ila 5, ilk saatlerde batısı 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

Van Gölü: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,5 m; Görüş: İyi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir