• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Numan Kurtulmuş'tan HÜDA PAR ve Yeniden Refah açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Kurtulmuş, katıldığı TV programında gündeme dair sorulara ilişkin cevaplar verdi. Sunucunun Cumhur İttifakı genişleyecek mi sorusu üzerine şu açıklamalarda bulundu.

CUMHUR İTTİFAKI GENİŞLEYECEK Mİ?

Yeniden Refah ve HÜDA PAR ile görüşmeler sürüyor. Cumhur İttifakı'nın kurulduğu günden bu yana hiçbir zaman pazarlık masası olarak görülmedi. Ortak hedeflerde buluşuldu. Önümüzdeki yüzyılı Türkiye Yüzyılı hedefiyle bir araya gelindi.

Şu cumhurbaşkanı yardımcısı olacak vs. bir takım koalisyon pazarlıkları olmadan yolumuza devam ediyoruz. Bu asla bir koalisyon pazarlı değildir, asla olmayacaktır. Bundan sonra yeniden katılacak partiler de bu ittifaka oy verecekleri zaman, biz ortak hedeflerde bir araya geleceğiz.

Şu anda yeniden tesis edilmiş, bir merkez siyaseti var. Bunun gövdesi de AK Parti'dir. Türkiye'nin geleceğiyle ilgili 'ben de varım diyen' ve ilkeler bunu ilkeler bazında ifade eden herkese kapılar açıktır.

Yeniden Refah Partisi kendi politikası olan bir siyasi partidir. Görüşlerine saygı duyarız. Burada bir koalisyon protokolü hazırlanıyor değildir. Türkiye Yüzyılı'nın kapılarını açmak için arkadaşlarımız kararını vereceklerdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir