• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut Kervanı Bingöl’ün Genç ilçesinde yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yurt genelinde yaptığı yardım çalışmalar kapsamında yetim, mağdur ve muhtaçlara ulaşan Umut Kervanı, yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yaptığı hayırlı hizmetlerle adını duyuran Umut Kervanı Bingöl’ün Genç İlçe Temsilciliği, 2023 yılı Şubat ayına ait faaliyet raporunu açıkladı.

Yapılan çalışmalarla ilgili yazılı açıklama yapan Umut Kervanı Bingöl’ün Genç İlçe Temsilcisi Mücahit Arıboğa, “2023 yılı Şubat ayında; 13 bin 800 TL tutarında gıda yardımı, 9 bin 500 TL nakit (para) yardımı, 112 bin 90 TL değerinde ev eşyası yardımı, 9 bin 300 TL değerinde odun yardımı,  1.000 TL Oyuncak, 2 bin 72 TL değerinde çocuk bezi, 64 bin 350 TL değerinde elbise yardımında bulunduk. Toplamda 222 bin 112 TL değerinde yerelde ve yerelde ve deprem bölgelerinden gelen depremzedelere yardımda bulunduk” dedi.

“Yardımlarımız aralıksız sürüyor”

Çalışmaların hassasiyetle yürütüldüğünü kaydeden Arıboğa, “Umut Kervanı Bingöl’e bağlı derneğinin Genç İlçe Temsilciliği tarafından şubat ayı içerisinde yerelde ve depremzedeler için yapılan yardımlar hız kesmeden devam ediyor. Ülkemizde 6 Şubat'ta yaşanılan depremden dolayı Genç İlçe Temsilciliği olarak bizler de elimizden gelen hassasiyeti gönüllülerimiz ile beraber gayret göstererek yardım faaliyetlerimizi sürdürdük. Depremzede kardeşlerimiz için bir evin ihtiyacı ne ise onu temin etmeye çalıştık. Odun, kömür, soba, ayni ve nakdi olarak ne gerekiyor ise, gönüllülerimizle beraber gerekli hassasiyeti göstererek bu mağdur kardeşlerimize yardımcı olmaya çalıştık. Genç ilçemizin değerli halkı bu konuda gerekli hassasiyeti göstererek her zamanki gibi bu kardeşlerimize yardımcı oldular. Kadirşinaslıklarını göstererek elinden geleni yapmaya çalıştılar. Yardımlarımız halen devam ediyor. Bizler de Umut Kervanı Genç İlçe Temsilciliği olarak elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz. Bu konuda yardım eden, duyarsız kalmayan ilçemiz halkına ayrıca teşekkür ediyoruz, Cenab-ı Allah hayırlarını kabul etsin” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 











Bu haberler de ilginizi çekebilir