• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Beşiktaş'ta 10 futbolcu yolcu! Şenol Güneş biletlerini kesti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının oldukça gerisinde kalan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'na da erken veda etti. Gelecek sezonun planlamasına başlayan yönetim, Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda 10 oyuncu için harekete geçmeye hazırlanıyor. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; takımdan gönderilmesi planlanan isimler arasında ilk olarak Romain Saiss göze çarpıyor. Şenol Güneş'in oyun sistemine uyum sağlayamayan Faslı yıldızın sezon sonu takımdan ayrılmasına izin verilecek.

Beşiktaş'ın 3 kupalı sezonunun kalesini koruyan Ersin Destanoğlu'da Şenol Güneş döneminde az forma şansı bulan isimlerden biri oldu. Yedek kalmasından ötürü mutsuz olan genç kaleci için menajerinin Belçika ekibi Club Brugge’le temas halinde olduğu belirtiliyor. Siyah-beyazlı yönetimin ise bu transferden beklentisi 4 milyon euro civarında olduğu söylendi.

Everton'dan sezon başı kiralanan Dele Alli, gösterdiği performans ile beklentileri karşılayamadı. Beşiktaş ve Everton'ın kadroda düşünmediği İngiliz yıldız, kendisine şimdiden kulüp bakmaya başladı.

Türkiye kariyerinde istikrarsız görüntü sergileyen Kevin N’Koudou içinde karar verildi. Sezon sonu takımdan gönderilmesi planlanan N’Koudou'ya Çin Ligi temsilcilerinin ilgisi olduğu ifade edildi.

Siyah-beyazlı formayla en çok düşüş yaşayan futbolcular arasında bulunan Valentin Rosier'da gönderilecekler listesine dahil edildi. Sağ bek bölgesine Onur Bulut takviyesi yapan Beşiktaş, menajeri aracığıyla Rosier'a  6 milyon euro civarında teklif getirilmesi halinde gidişine izin verecek.

Takıma büyük umutlarla kazandırılan Jackson Muleka da istenileni veremedi. Şenol Güneş, Demokratik Kongolu hücumcunun biletini kesti. Muleka için bonservis beklentisi ise 5 milyon euro olarak belirlendi.

Kariyerini Beşiktaş'ta sonlandırmaya hazırlanan Atiba Hutchinson için teknik heyette devam edilmesine karar verildi. Tecrübeli ön libero, emekliliğe ayrıldıktan sonra Şenol Güneş’in ekibine dahil olacak.  

Teknik ekibe gerekli güveni sağlayamayan Nathan Redmond ile sezon sonunda yollar ayrılmaya hazırlanırken eski takımı Norwich City'nin oyuncuya talip olduğu belirtildi.

Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi sonlanacak Welinton'ın kontratını uzatmama kararı aldı. 34 yaşındaki oyuncunun ülkesi Brezilya'ya dönmesi bekleniyor.

Sivasspor'dan transfer edilen genç oyuncu Kerem Atakan Kesgin'in de performansı yeterli bulunmadı. Genç futbolcunun sezon sonunda eski kulübü Sivasspor'a döneceği belirtildi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir