• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Özdağ'dan HÜDA PAR'a çamur! Peki Özdağ sen kimsin?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hilal Hikmet Yeşilbudak / Doğruhaber

Ülkede kaosu ve faşizmin öncü rolünü üstlenerek mülteci düşmanlığını körükleyip, kötülüklerin anası olan içkinin önünü açmayı hedeflerinin arasına koyan, İslami yapıları hedef gösteren Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ bugünde, toplumu ifsat edenlere karşı dik duruşuyla ve referansının İslam olduğunu dile getiren HÜDA PAR'ı hedef aldı.

Irkçı Özdağ, kurulduğundan bu yana HDP/PKK tarafından yüzlerce kez silahlı, molotoflu, taşlı, sopalı saldırıya uğrayan HÜDA PAR için hadsiz bir o kadar da tutarsız iftirada bulundu.

Özdağ MHP seçmenine seslenerek, "MHP seçmenine sesleniyorum; Cumhur İttifakı ortaklarından Hüda-Par aynı isme mi oy verecekseniz? Hüda-Par'ın, HDP'den ne farkı var? Aynı bölücü örgüt." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR İslamı referans alan bir parti

Peki sen kimsin?

Ümit Özdağ, geçmişte yaptığı bir konuşmada İstanbul seçimlerinin galiplerini sıralarken “Galiplerden birisi de hiç şüphesiz Selahattin Demirtaş’tır. Selahattin Demirtaş, Öcalan’ı yendi.” cümlesini kurmuştu.

Selahattin Demirtaş, 31 Mart seçimleri öncesi “Batıda CHP ve İYİ Parti adaylarını destekleyeceğiz” açıklamasını yaparak, 23 Haziran seçimleri öncesi de “Bugün için, Sn. İmamoğlu’nun söyleminin desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Çünkü biz birlikte güzeliz.” açıklamasını yaparak Ümit Özdağ ile aynı noktada buluştuğunu, aynı hedefe yöneldiğini göstermişti.

Özdağ seçimin galibi olarak CHP’yi, Selahattin Demirtaş’ı,  kurucular arasında ve o zaman içinde yer aldığı eski partisi İYİ Parti’yi gösteriyordu. 

Şimdi Özdağ'a soruyoruz;

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir