Umut Kervanı, Berat Gecesi münasebetiyle depremzedelere özel menü çıkardı
Deprem bölgesinde her gün on binlerce kişiye sıcak yemek ikramı yapan Umut Kervanı, Adıyaman'da Berat Gecesi münasebetiyle depremzedelere çorba, sarma, orman kebabı, çoban kavurma, komposto, pilav, kuru fasulye ve şekerpareden oluşan bir akşam yemeği menüsü çıkardı.
Yaptıkları yemeklerle ilgili konuşan Umut Kervanı aşçılarından Ahmet Esoy, "Kandil münasebetiyle orman kebabı yaptık. Ayrıca çoban kavurma, tatlı çeşitleri yaptık. Sadece bugün değil diğer zamanlarda da güzel yemekler çıkarıyoruz. Elimizden geldiğince hayırseverlerin yaptıkları yardımları depremzedelere ulaştırıyoruz. Rabbim bu gecede ölmüşlerimize rahmet, geride kalanlara sağlık ve afiyet nasip eylesin." dedi. (İLKHA)