• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Siyonist işgalcilerin ağır yaraladığı Filistinli genç şehid oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Sağlık Bakanlığı, 22 yaşındaki Mahmud Cemal Hasan Hamdan isimli gencin, işgalcilerin Eriha'daki Akabetu Cebr Mülteci Kampı'na düzenledikleri baskın esnasında silahla yaralandığını, daha sonra yaralarının tesiriyle şehid olduğunu duyurdu.

Esirler Komitesi, dün öğle saatlerinde yaralanan ve yaralı olarak işgalciler tarafından esir edilen Mahmud Hamdan'ın da şehit olmasıyla birlikte Esirler Hareketi şehidlerinin sayısının 236'ya ulaştığını, rehin tutulan şehid naaşı sayısının da 14'e çıktığını bildirdi. Açıklamaya göre şehid edilen 236 Esirler Hareketi mensubundan 81'i, doğrudan silahlı saldırıyla şehid edildi.

Siyonist işgal rejimi sözde askerlerinin dün Akabetu Cebr Mülteci Kampı'na düzenlediği baskında 3 kişi yaralanmış, 6 kişi esir edilmişti.

Görgü tanıkları işgalcilerin yaklaşık 20 askeri araçla mülteci kampına baskın düzenlediğini, muhasaraya aldıkları bir eve roketlerle saldırdıklarını, bunun üzerine evde bulunanlarla saldırgan işgalciler arasında çatışmalar çıktığını dile getirmişti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir