• DOLAR 32.661
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.487
  • ...
Umut Kervanı aracılığıyla Endonezya'dan depremzedelere soba yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı, IHO-EBRAR, Avrupa Yetim Eli ve Yetimler Vakfı'nın organizemi bir şekilde deprem bölgelerine yaptıkları yardımları devam ediyor. 4 kardeş kurumun aracılıyla depremzedelere ulaşmaya çalışan Endonezya merkezli Wahdah Inspirasi Zakat yardımları depremzedelere teslim edildi.

Yapılan yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Umut Kervanı Hatay Temsilcisi Necip Öner, "Depremin yoğun yaşandığı Hatay İskenderun ilçesindeyiz. Dünyanın bir ucundan Endonezya'dan gelen hayırseverlerimizin almış olduğu sobaları ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Allah kendilerinden razı olsun." dedi.

Hayırseverlere çağrıda bulunan Öner, "Şu an burada kış ortamındayız çadırlarda soba yok ısınma sıkıntısı var. Birçok ailede küçük çocuklar var. Çocuklarımızın ısınması için hayırseverlerimizden soba ve ısınma yardımı bekliyoruz. Allah hayırseverlerimizden razı olsun. Desteklerinizin devamını bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Son olarak Öner, yaptıkları yardımlardan dolayı Wahdah Inspirasi Zakat Türkiye temsilcisi Muhammad Ikhwan Jalil ile Plastik Cerrah Dr. H. Limpah Kurnia'ya teşekkür etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir