• DOLAR 34.224
  • EURO 37.88
  • ALTIN 2936.57
  • ...
Umut Kervanı umut olmaya devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Depremin ilk gününden itibaren üye ve gönüllüleri ile birlikte gece gündüz çalışan Umut Kervanı, deprem yaralarının sarılması için çalışmalarına devam ediyor.  Deprem bölgesinde evleri yıkılıp zarar gören ve Cizre'ye gelen depremzede ailelerin ev ihtiyaçlarını karşıladı. 1440 kişiye giyim yardımı ulaştırdı.

Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Umut Kervanı Derneği Başkanı Servet Adlım, yardımların devam ettiğini ve ulaşacakları yüzlerce aile olduğunu kaydetti.

Adlım, "Cizre Umut Kervanı olarak depremin ilk gününden itibaren Cizre'ye gelen depremzedelere yardım ulaştırıyoruz. Şu ana kadar bize 343 aile başvuruda bulundu. 1440 kişiye giyim yardımı yapıldı. 177 aileye gıda, battaniye, yastık, çocuk bezi yardımı yapıldı. Yeni ev döşemesi için mutfak malzemesi, halı, perde ve birçok aileye beyaz eşya yardımını yaptık. Yeni başvurular yapılmaktadır ve yardımlarımız devam etmektedir.  Daha ulaşacağımız yüzlerce aile var. Bunun için hayırsever halkımızın yardımlarını bekliyoruz.  Allah hayırsever halkımızdan razı olsun." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir