• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Hollanda'da öldürülen Kickbokscu Midyat'ta defnedildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MİDYAT - Yaklaşık 30 yıldır göç ettikleri Hollanda'nın Veghel şehrinde yaşayan Düzgün ailesinin Dünya şampiyonu olan 27 yaşındaki oğulları Kickbokscu Volkan Düzgün, 13 Temmuz sabahı oturduğu evin önündeki otomobilinde kurşunlanmış halde ölü bulunmuştu.


Beton lakabı ile bilinen Midyatlı usta dövüşçü Volkan Düzgün, ağır sıklet dalında Hollanda'da popüler Türkiye dövüşçülerden bir tanesi olarak dikkat çekmekteydi. 2009 yılında WAKO dünya Şampiyonu Muhammed Ali Sail'i yenen Düzgün, Balkan Şampiyonluğu bulunuyordu.


Düzgün'ün naaşı Hollanda'da yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edildi. Naaşı teslim alan aile hava yoluyla önce İstanbul'a daha sonra da Diyarbakır'a geldi. Ardından Karayoluyla Midyat'a bağlı Gülveren Köyü'ne uzun araç konvoyuyla köye getirilen Düzgün'ün cenazesi burada defnedildi.


Köyde düzenlenen cenaze törenine Düzgün'ün Hollandalı arkadaşlarının yanı sıra babası Abdülkerim ve annesi Fatma Düzgün ile çok sayıda yakını ve seveni katıldı. İkindi namazına müteakip köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından Düzgün, sevenlerinin gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi. (Mehmet Sait Başaran - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir