• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Yemenli yardım kuruluşundan depremzedelere yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Günlerdir Adıyaman başta olmak üzere farklı bölgelerde de depremzedelere yönelik yardım çalışmalarını Umut Kervanı ile birlikte sürdüren dernek, bölgede ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

Birlikte yaptıkları çalışmalara ilişkin İLKHA muhabirine konuşan Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, "Kardeşlerimiz birkaç gündür bizimle beraber çalışıyorlar. Hem Adıyaman'da hem de farklı illerde çalışmalarda bulundular. Gerek Adıyaman gerek se de diğer illerde birlikte koordinasyon sağlayarak birçok depremzedenin ihtiyaçlarını giderdik. Yardımların isabetli bir şekilde gerektiği yere yapılması adına nokta atışı yaparak yardım ulaştırdık. İnşallah 2 güzel ülkenin yardım kuruluşları olarak nerede bir mazlum ve ihtiyaç sahibi varsa yardımlarına koşmaya çalışıyoruz. Hem Yemen hem de Kuveytli İşadamlarının desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Dün biz Yemen'e gidip yardım yapıyorduk bugün ise onlar gelip burada yardım yapıyorlar. Bu yardımlarımız karşılıklı olarak hep sürecek. Çünkü biz bir bedenin azalarıyız. Allah'u Teâlâ hayırlarını kabul eylesin. Hem bu dünyada hem de ahirette onlara iyilik ve güzellik ihsan eylesin." dedi.

Zekeriya Numan

Yemen Uluslararası Kalkınma Derneği olarak birkaç gündür Umut Kervanı ile birlikte çalışma yürüttüklerini belirten Yemen Uluslararası Kalkınma Derneği Türkiye Temsilcisi Zekeriya Numan, "Adıyaman'da neredeyse evlerin tamamı boş, ya yıkılmış ya da ağır hasar görmüş. Umut Kervanı ile burada çok güzel bir çalışma yürütüyoruz. İnşallah bu çalışmayı sürdüreceğiz. Amacımız ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaktır." diye konuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir