• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
HÜDA PAR Heyeti, Malatya’da depremzedelerle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından büyük yıkımın gerçekleştiği kentlerden biri Malatya oldu.

Malatya’da yaşanan felaketten dolayı, hayatını kaybedenler, yaralananlar oldu. Birçok ev ve işyeri hasar gördü.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, depremin ilk anından itibaren, partisine seslenerek, arama kurtarma çalışmalarına katılmalarını ve yaraların sarılmasını, can kurtarma seferberliği ilan etmişti.

Ayrıca HÜDA PAR Genel Merkezi, depremin yıkım bıraktığı bölgelere 12 heyet oluşturarak, koordinasyonlu bir şekilde yaraları sarmaya devam ediyor.

HÜDA PAR’ın oluşturmuş olduğu bu heyetlerden biri Malatya’daydı.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin ve beraberindeki heyet, Malatya'da depremzedeleri ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi, acılarına ortak oldu.

Şahin ve beraberindeki heyet, Malatya Doğanşehir ilçesinin Erkenek ile Kurucuova mahallerine bağlı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, acılarına ortak oldu, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Şahin, ayrıca depremde vefat eden vatandaşların yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak acılı ailelere başsağlığı ve sabırlar diledi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Şahin’in Malatya'yı ikinci kez ziyaret ettiği, sorun ve sıkıntıların takipçisi olmaya devam edeceği belirtildi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir