• DOLAR 32.464
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2438.44
  • ...
Bakanlar, Yaralı Askerleri Ziyaret Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKI -Silvan ilçesi Dolapdere kırsal kesiminde düzenlenen ve 13 askerin hayatını kaybettiği saldırıda yaralanan askerlerin tedavileri sürüyor. Sağlık durumları iyi olduğu bildirilen yaralı askerleri ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Bozdağ ve bakanlar, yaralı askerlerle sohbet ederek, durumlarını sordu.


Bozdağ, tek tek görüştüğü 5 yaralı askere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın selam ve geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu da iletti.


Bu arada, 7. Kolordu Komutanlığında düzenlenen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel`in katıldığı törenin ardından 13 askerin cenazesi ambulanslarla Diyarbakır 2. Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı`na getirildi. Hayatını kaybeden askerlerin cenazeleri buradan da askeri uçaklarla memleketlerine gönderildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir