• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Mursi`den Mesaj Var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber / Dış Haber Servisi

Mısır Elvatan gazetesi, Usame Mursi`nin babası Muhammed Mursi`yle gizli olarak, alıkonan yerde görüştüğünü bildirdi. Gazete, Usamenin gözleri bağlı olarak götürüldüğü bu yerde, baba-oğul arasında şu diyaloğun geçtiğini yazdı.

Usame: Babacığım halk senin için  meydanlarda, görevine dönmeni bekliyor. Görevine dönmeden de meydanları terk etmeyecek.

Muhammed Mursi: Bana kötü bir muamele yapılmıyor. Beni merak etmeyin. Görevime döneceğim konusunda inancım tamdır. Gösteriler kararlı bir şekilde devam etsin. Yiğit kardeşlerimiz de halkın meşru yönetimini canları pahasına koruyacaklardır.

Usame: Babacığım sen askerlere yumuşak davrandın, oysa onlara karşı daha kararlı olmalıydın. Onlara güven olmayacağını unutmaman gerekirdi.

Muhammed Mursi: (Etrafına dönerek) Biliyorum konuşmalarımızı dinliyorsunuz. Burayı iyi dinleyin, evet bu doğru ben burdan çıkınca nasıl davranacağımı iyi biliyorum. Ortamı ancak ben yatıştırabilirim, çünkü halk sadece beni dinler. Ben burada meşruiyet ve Şeriat için Şehid olan Allah`ın erlerine sürekli dua ediyorum.

Bu haberler de ilginizi çekebilir