• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Yardım TIR'ı yola çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da birçok STK'dan oluşan İnsani Yardım Platformu Suriye halkına yardım etmeye devam ediyor. İl genelindeki stantlarda ve diğer illerde toplanan gıda, ilaç, oyuncak ve giysiden oluşan malzemeler, Paşabağı Mahallesi'ndeki depoya ulaştırılıyor. Burada gönüllülerce kolilere ayrılıyor.


Şanlıurfa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde toplanan malzemeler, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman ve STK İnsani Yardım Platformu yönetimi gözetiminde gönderildi.


İnsani Yardım Platform Başkanı Osman Gerem "Ankara ve İstanbul'da Ramazan öncesi yardım toplamaya çalıştık. Bugün çoğunluğu Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın katkısıyla gönderilen yardımları buradan transfer edeceğiz. Bugün itibariyle 94'üncü TIR'ımızı Suriye için göndermiş oluyoruz. Bu yardımlarımızı ulaştırmamıza ciddi oranda katkı sağlayan Şanlıurfalı hayırseverlere teşekkür ediyoruz" dedi.


Yardımların, Akçakale ve Karkamış sınır kapılarından geçirilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması planlanıyor. (Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir