• DOLAR 32.591
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2461.837
  • ...
Mazıdağı Kaymakamlığı'ndan iftar organizasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Mazıdağı İlçe Kaymakamlığı tarafından esnaf ve vatandaşlara iftar yemeği verildi. İftar organizasyonundan önce Mazıdağı'ndaki esnaf ve memurlar ziyaret edilerek iftara davet edildi.

 

Mazıdağı YİBO bahçesinde verilen iftar yemeğine esnaf ve vatandaşlardan geniş katılım oldu.

 

Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik, Yemek sonrası yapmış olduğu konuşmada, "Ramazan ayının manevi iklimini daha iyi yaşamak ve yaşatmak için ilçemizdeki esnaf ve vatandaşlarımızla daha sıcak ilişkilerin ve diyalogların kurulması ve sağlanması adına Kaymakamlık olarak bir iftar programı düzenledik. Bugün bu ortamda güzel insanlarla bir arada olmanın vermiş olduğu derin mutluluk ve hissiyat içinde olduğumu belirtmek isterim." dedi.

 

Bu vesile ile düzenlenen iftar programına teşrif eden tüm vatandaşlara ve esnafa teşekkürlerini belirterek davetlerine icabet eden tüm vatandaşlara hayırlı günler ve hayırlı işler temennisinde bulunarak bu tür etkinliklerin Ramazan ayında ve Ramazan sonrasında da devam etmesi gerektiğini belirtti. Kaymakamlık tarafından verilen iftar yemeğine katılan vatandaşlar çok memnun olduklarını bu tür organizasyonların devam etmesinin gerekli olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler. (Erhan Aktumur-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir