• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
''Afganın biri gelip, cesedin elini kesip altınlarını alıyor'' demişti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  yaptığı açıklamada, "Bir afeti yaşadık, bir afeti de en üstten en alta kadar hafızasını insanlığını kaybetmiş, insanlara karşı nankör olanlar sebebiyle sosyal medyada yaşıyoruz. Biraz önce bir video seyrettim, videoda okumuş yazmış büyükşehirlerde yaşadığı çok açık belli olan video çekiyor, insan gibi konuşuyor. Bir Afganlı çıkan cesetlerin elini kesti altınlarından dolayı diyor. Biraz önce Adıyaman'da gözaltına aldık.'' dedi. 

Kardaş, sosyal medyadan paylaştığı videoda, "Ellerime bakın, günlerdir enkazdan insan çıkarmaktan ne hale geldik. Hayatını kaybetmiş bedenleri çıkarıp arkaya koyuyoruz. O sırada Afganın biri gelip kolunu, elini kesip altınlarını alıyor. Allah kahretsin ya, Allah belamızı versin"  yalanını söylemişti. 

Emniyetten Uğur Kardaş ile ilgili yapılan açıklamada ''Kendisinin enkaz çalışması yaptığı esnada çevrede vatandaşlardan 'Enkaz altından çıkarılan cesetlerin yol kenarına konulduğunu, bir kaç kişinin kollarını kesip üzerinde bulunan altınların alındığını, hırsızların Afganistan uyruklu olduğunu duyduğunu, bu iddiasını kanıtlayacak herhangi bir somut delilinin olmadığı' şeklinde beyanlarda bulunmuştur." ifadeleri kullanıldı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir