• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Siverek'te duygulandıran yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hayır kurumları aracılığıyla devam eden temel insanı yardımlar sokak sokak köy köy dolaştırılarak dağıtılmaya devam ediyor.

Bir hayırsever, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde evlerini kaybeden ihtiyaç sahipleri için, kulağındaki küpesini Umut Kervanı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Şubesine başvurarak depremzedelere bağışladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Siverek umut kervanı Derneği gönüllüsü Mustafa Özoruç, halkın bu konuda duyarlı olduğunu söyledi.

Halkımızdan ve hayırseverlerden bu yardımların devam etmesi gerektiğini belirten Özoruç, "Siverek Umut Kervanı ve Yetimler Vakfına depremin 6'ncı günü olmasına rağmen ilk günkü gibi gönüllülerimizle birlikte çalışmalara devam ediyoruz. Bugün bir bacımız depremzedelere verilmek üzere, kulaklarındaki küpeleri çıkartıp Umut Kervanı Vakfına teslim etti. Allah kendisinden razı olsun. Halkımız bu konuda duyarlıdır. Halkımızdan ve hayırseverlerden bu yardımların devamını bekliyoruz. Deprem olan bölgelere oradaki insanlara belki aylarca devam etmesi gereken yardım gitmesi gerekiyor. Şimdiye kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan yardımlardan dolayı halkımızdan Allah razı olsun." diye konuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir