• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Mardin Umut Kervanı deprem bölgelerine yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Depremde şiddetli bir şekilde etkilenen bölgeler için başlatılan yardım seferberliğinde Mardin Umut Kervanı da aralıksızca yardım çalışmalarını sürdürüyor.

Organizeli bir şekilde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aktaran Mardin Umut Kervanı Başkanı Abdulaziz Önen, yardım çalışmalarının devam ettiğini, şimdiye kadar 4 tır yardım malzemesi gönderdiklerini belirtti.

Önen, "Malumdur Türkiye'de meydana gelen deprem, hepimizi yasa boğdu. Bizler Mardin Umut Kervanı olarak 4 tır yardım malzemesini deprem bölgelerine gönderdik. Rabbim milletimizden razı olsun. Bizler yardım toplamaya devam ediyoruz. Deprem bölgesinde bulunan kardeşlerimiz deprem sahasında yardım çalışmalarına devam ediyorlar." ifadelerini kullandı.

Bozulacak gıdalar hakkında hayırseverlere uyarıda bulunan Önen, "Ayrıca hayırseverlerden ricamız, bozulacak eşyaları bize danışmadan özellikle ekmek gibi organizasyonsuz bir şekilde göndermesinler. İhtiyaç olduğu zaman zaten onlarla irtibata geçeceğiz. Mardin Umut Kervanı olarak çalışmalarımız devam ediyor. Katkılarını sunan herkesten Allah razı olsun." şeklinde ifade etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir