• DOLAR 32.295
  • EURO 34.937
  • ALTIN 2391.53
  • ...
Baba ve engelli oğlu depremden 114 saat sonra enkazdan kurtarıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından İslahiye ilçesinde yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları depremin 6'ıncı gününde devam ediyor.

Depremden en çok etkilenen yerleşim yerlerinin başında gelen Gaziantep'in İslahiye ilçesinde ekiplerin yoğun çalışması sonucu enkaz altında kalanların çıkarılması sürüyor.

Müjdeli haberlerin de gelmeye devam ettiği İslahiye'de ekipler enkaz altında çok titiz çalışma yürütüyor.

Büyük yıkımın meydana geldiği İslahiye ilçesinde arama kurtarma ekipleri enkaz bölgelerinde yoğun çalışma yürütürken çalışmalardan bir müjdeli haber daha geldi.

Başta AFAD olmak üzere Manisa'dan gelen madenciler Çamlık Apartmanı'nın enkazından ses gelmesi üzerine bölgede sessizliği sağladıktan sonra sesin geldiği noktada çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Ses gelmesi üzerine enkaza yoğunlaşan ekipler, yıkıntı altında bulunan Abdullah Keskin ve engelli oğlu Ahmet Keskin ile iletişim kurdu.

Baba ve oğlu yapılan çalışma sonucu enkazdan yaralı olarak çıkarıldı.

115 saat sonra enkaz altından yaralı olarak çıkarılan Abdullah Keskin ve engelli olan oğlu Ahmet Keskin Jandarma Genel Komutanlığına ait helikopter ile sağlık ekipleri nezaretinde alınarak Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir