• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
GAÜN Hastanesinde Afet Koordinasyon Ekibi çalışmalarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Toplantılarda afet durumu dolayısıyla belirli konular hakkında görüşmeler yapılarak karşılıklı istişarede bulunuluyor. Toplantı neticesinde çıkan kararlar Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) çerçevesinde düzenli ve sistemli bir şekilde işleyişe geçiriliyor.

Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi ve Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) Başkanı Prof. Dr. Şevki Hakan Eren toplantılar sonrası yaptığı açıklamada “Depremden hemen sonra hastaneye intikal ettik. Öncelikle hastanemizin durumunun tespitini yaptık. Durum tespitinden hemen sonra hastalarımızı ziyaret ettik. Personellerimizin de hastaneye intikal etmesini sağladık. Hasta yakınları ve personelimizle moral ve motivasyonu yüksek tutma yönünde görüşmeler yaptık. Bütün alanları Hastane Afet ve Acil Durum Planı HAP çerçevesinde açarak, hastanemizde çalışan personellerimizin ve hasta yakınlarının ısınma, barınma, gıda gibi ihtiyaçlarını karşıladık. Acil bakım kapsamındaki tüm hastalara bakım hizmetimiz devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Şevki Hakan Eren sözlerine, “Şehrimizde ve çevre illerde yaşanan deprem sonrası hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. Bizler görevimizin başındayız. El ele ve birlik içerisinde bu sıkıntılı günleri de atlatacağız” şeklinde devam etti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir