• DOLAR 32.206
  • EURO 35.134
  • ALTIN 2472.215
  • ...
HÜDA PAR Adana İl Başkanı Demir, çadırlarda kalan depremzedeleri ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahramanmaraş merkezli depremin yıkım etkisini gösterdiği Adana'da, HÜDA PAR Adana İl Başkanı ve beraberindeki heyet, depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Demir ve beraberindeki heyetin ilk durağı depremde yıkılan binalar oldu. Burada yıkımın etkisini ve çalışmaları yerinde takip eden Demir, yetkililerden enkaza müdahale çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yapılan ziyaret sonrası yaralılara geçmiş olsun temennisinde bulunan Demir, vefat edenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Yaşanan deprem sonrası durum tespiti yapmak için ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Demir, "Halkımızın sorun ve sıkıntıları nelerdir bunlara bakıyoruz. İvedilikle, gücümüz yettiği ölçüde ne yapabiliriz? Bunların tespitini yapıyoruz. Rabbim böyle acıları bir daha göstermesin." şeklinde konuştu.

Deprem sonrası müdahalenin yetersiz olmasına rağmen diğer illerde yaşanan sıkıntılar göz önüne alındığında Adana'nın iyi durumda olduğuna vurgu yapan Demir,  "Kenar mahallelerde çadır eksiklikleri var. Vatandaşların birçoğu dışarıda geceliyor. Haliyle yatma konusunda biraz problemler oluşuyor. Çadır ihtiyaçları var diyebiliriz. Gördüğümüz kadarıyla da bir güvenlik zafiyeti yok diyemeyiz. Sorunlu binaların yanlarında kitleler duruyor. Acılar büyük, bunu anlayabiliyoruz fakat koordinede bir problem var. Hızlı bir şekilde bu problemin çözülüp özellikle sorunlu binaların yanından halkımızın uzaklaştırılması şarttır." diye konuştu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir