• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Siirt Umut Kervanı kan bağışı kampanyasına destek verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Depremzedelerin kan ihtiyacını karşılamak için Kızılay’ın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek veren Siirt Umut Kervanı Başkanı Ramazan Tokdemir, ve beraberindeki heyetle Kızılay Siirt Şubesine giderek kan bağışında bulundu.

Türkiye'yi yasa boğan deprem sonrası bölgede oluşabilecek kan ihtiyacına karşı Kızılay’ın başlattığı kan bağışı kampanyası destek bulmaya devam ediyor. Kızılay Binası’nda gerçekleştirilen kan bağışı yoğun ilgi gördü. Siirt Umut Kervanı ve gönüllüleri kan bağışı için sıraya girdi.

Tokdemir, sağlık durumu uygun olan herkesi kan bağışında bulunarak, deprem bölgesine destek olmaya davet etti.

Kan bağışının insanlık için çok önemli olduğunu belirten Tokdemir, “Kızılay’ın başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına Umut Kervanı olarak katılım gösterdik. Biliyoruz ki bugün verdiğimiz kanlar şifa bekleyen depremzedelere bir can olacaktır. Bu nedenle kan vermenin toplum arasında yaygınlaşması gerektiğini düşünüyoruz. Sevgili Peygamberimiz bir hadisi şeriflerinde ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olanıdır.’ diye buyurmuştur. Dolayısıyla kan vermek, topluma ve insanlığa fayda sağlamaktır. Özellikle böylesi zor günlerde bu şuurun toplum arasında yaygınlaşmasını istiyoruz. ” ifadelerini kullandı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir