• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Bozyazılı muhtarlar sıkıntılarını dile getirdiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Mersin'in Bozyazı ilçesine bağlı köylerde görev yapan muhtarlar, davetli olarak geldikleri Mersin Büyükşehir Belediyesinde sıkıntıları anlattılar.


Geçtiğimiz haftalarda Tarsus ve Gülnar ilçelerine bağlı köy muhtarları da Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak gelmiş ve köylerinin sıkıntılarını dile getirmişlerdi.


Bozyazı merkeze bağlı 15 köy muhtarının tek tek konuşma yaptığı toplantıda genel olarak kanalizasyon, içme suyu, sinekle mücadele, asfalt, mezarlık, muhtarlık binası, çocuk oyun alanı ve spor sahası yapılması gibi konular ilk sıralarda yer aldı. Bütün köy muhtarlarını sırasıyla dinleyen ve daire başkanlarına sorunları not aldılar.


Yeni Büyükşehir Belediye Yasası ile 2014 yılından itibaren il genelindeki tüm belde ve köylerin Büyükşehir'e bağlanacağını sözlerine ekleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, "Sınırları genişleyen Mersin'de, sıkıntıları yerinde tespit etmemiz ve bunun içinde bir bütçe çıkarmamız gerekiyor. Bu sebepten dolayı, muhtarlarımızla temaslarımız devam edecek" dedi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir