• DOLAR 34.29
  • EURO 37.53
  • ALTIN 2928.879
  • ...
Başbakan Erdoğan Geleneksel MÜSİAD İftarındaydı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı.


MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK PARTİ İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu katıldı.


Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda iftardan hemen sonra MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak kürsüye gelerek misafirlere hitap etti.


Olpak'ın ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan davetlilere seslendi. Başbakan Erdoğan, "MÜSİAD'dan Doğu ve Güneydoğu bölgelerinin kalkınmasında daha fazla destek bekliyoruz. Siyasetin Çözüm Süreci'nden kaçındığı ortamda STK'ların sürece daha fazla dâhil olmasını bekliyoruz. Aldatan olmadık, aldanan da olmayacağız. Yeni Anayasa'da mutabık kalınan madde sayısı 48. Dürüstseniz bu 48 maddeyi gelin 1 haftada çıkaralım. Muhalefete buradan sesleniyorum; samimiyseniz gelin bu işi bitirelim. Dostlar alışverişte görsün diye Anayasa çalışması yapılmaz. Bölgede güçlü bir Türkiye istenmiyor, bunu böyle bilesiniz. Çözüm Süreci'ni akamete uğratmak isteyenler olacaktır. Güçlü bir Türkiye var inşallah gelecekte daha da güçlü olacağız" dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir