• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Ümit Özdağ'ın uykularını kaçırmaya devam ediyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş / Doğruhaber

Gün geçmiyor ki HÜDA PAR gündemde olmasın.

Ülkede kaosu ve faşizmin öncü rolünü üstlenerek mülteci düşmanlığını körükleyip, kötülüklerin anası olan içkinin önünü açmayı hedefleyen Özdağ, toplumu ifsad edenlere karşı dik duruşuyla sürekli gündemde olan HÜDA PAR'ı bugünde hedef aldı.

Anlaşılan o ki seçimlere aylar kalmasına rağmen HÜDA PAR şimdiden ırkçı Ümit Özdağ'ın uykularını kaçırmaya başlamış.

Dün olduğu gibi ırkçı Özdağ’ın hedefinde yine HÜDA PAR var. Boşuna demedik sen neymişsin be HÜDA PAR!

Belli ki seçimler yaklaştıkça HÜDA PAR uykuları kaçırmaya daha çok devam edecek.

Özdağ, Eski yuvası olan İYİ Parti'ye laf atayım derken HÜDA PAR'ı da hedef aldı.

Siyasi duruşu ve istikrarlı yükselişi ile gündemde olan HÜDA  PAR'ı daha önce CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel hedef almıştı sonrasında ise Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt hedef almaya çalışıp, rezil olup paylaşımını silmek zorunda kalmıştı. HDP eski eş başkanı da HÜDA PAR'ı hedef alarak toplumun bir çok kesiminden tepkiler almış irili ufaklı toplamı HÜDA PAR kadar oy alamayan partilerin gerçekliği birçok sosyal medya kullanıcısı ve HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcı Mahmut Şahin tarafından hakkettiği cevabı almıştı. HÜDA PAR'ı hazmedemeyenler kervanına  Zafer Partisi genel başkanı ırkçı Ümit Özdağ dün katılmıştı bugünde sürdürmeye devam ediyor.

Irkçı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi;

"İYİ Parti, AKP’nin Terörle Müzakere politikasını devam ettireceğini tekrar açıkladı.Ensarioğlu, Kürdistan Tv’de müzakere diyor. Bakalım İYİ Parti divanındaki Türk milliyetçileri Oslo/ İmralı’da çaylarını nasıl içecekler? HÜDA-PAR ile ittifak yapan MHP, Terörle müzakereci İYİ Parti"

Bu haberler de ilginizi çekebilir