• DOLAR 34.276
  • EURO 37.635
  • ALTIN 2891.737
  • ...
HÜDA PAR'dan Saadet Partisi'ne ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Hür Dava Partisi Konya İl Başkanı Halis Özelçi ve Karatay İlçe Başkanı İhsan Dal, Saadet Partisi Karatay İlçe teşkilatına ziyarette bulundu. Özelçi ve Dal'ı Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Ali Genç ve yardımcıları karşıladı.

 

Samimi bir havada geçen ziyarette Mısır ve dünyada yaşanan gelişmeler ile Müslümanların durumu konuşuldu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Ali Genç, "Yaklaşık 45 senedir hak davası mücadelesi veriyoruz. İnşaallah bundan sonra da hep beraber mücadele vereceğiz. Ahlak ve maneviyat ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Ortama baktığımızda manevi bir tahribatın olduğunu görüyoruz. Bu manevi tahribatı yapan birçok unsur var. Bunların içinde televizyon, internet, basın, farklı kurum ve kuruluşlar var. Bizim ana hedefimiz İslami değerlere ve manevi değerlere bağlı bir neslin yetişmesidir. Ülkemizin gelir kaynaklarının ülkemiz insanlarıyla paylaşmak için bir düzenli çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarda birbirimize güç ve destek olmalıyız." dedi.

 

Hür Dava Partisi İl Başkanı Halis Özelçi, "Gayr-ı Müslimler saflarını nasıl belirlemişlerse Müslümanların da saflarını belirlemeleri lazım. Birbirlerinin hatalarını görmemeliler. Bizler birbirimizle uğraşırken onlar bir hayli yol kat ettiler. İşte Mısır'da görüyoruz, koskoca bir ülkenin Cumhurbaşkanını devirdiler. Hem de Müslümanların gözünün içine baka baka ve bir Hıristiyan'ı da Cumhurbaşkanı yaptılar." ifadelerini kullandı. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir