• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Siyonist rejim Filistinlileri sınırdışı edecek!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu, işgal altındaki Kudüs'te yasa dışı Yahudi yerleşimcilere yönelik gerçekleştirilen saldırıya karşı bir dizi önlem alacak.

Ravid, Siyonist rejim hükümetinden üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı paylaşımında, Netanyahu'nun bugün bakanlar kuruluna Filistinlilere karşı alınan önlemleri içeren bir teklif sunacağı belirtildi.

Buna göre Netanyahu'nun, bakanlar kuruluna sunacağı teklifte "silahlı saldırı gerçekleştiren Filistinlilerin ailelerinin sınır dışı edilmesi, evlerine el konulması,  aile üyelerinin ve yakın çevresinin gözaltına alınması, işgal altındaki Batı Şeria'ya takviye askeri güçlerin konuşlandırılması, Yahudi yerleşimcilere ve İsraillilere silah ruhsatı verme işlemlerinin hızlandırılması" gibi maddeler yer alıyor.

Siyonist rejim'in söz konusu önlemleri hayata geçirmesi halinde suçun şahsiliği ve toplu cezalandırma yasağı gibi temel hukuki normları ihlal etmiş olacağı belirtiliyor. Siyonist rejim halihazırda birçok temel hukuki normu ve uluslararası hukuk kuralını ihlal etmesine rağmen dünyadan ciddi bir yaptırımla karşı karşıya kalmıyor!

Kaynak: Mepa News

Bu haberler de ilginizi çekebilir