• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Lübnan Hizbullahı'ndan Kudüs eylemine destek: Cenin katliamına güçlü bir cevap
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Lübnan'daki Hizbullah hareketi, dün akşam Kudüs'te işgalci siyonistlere yönelik gerçekleştirilen direniş eylemine desteğini dile getiren bir açıklama yaptı.

Açıklamada, eylemin siyonist düşmanın burnunu yere sürttüğü, aslında onun güvenlik mekanizmasının ne kadar zayıf olduğunu açığa çıkardığı ve bu yüzden hem yönetiminin hem de yerleşimcilerin kalplerine korku saldığı belirtildi.

Filistin halkını savunmak ve siyonist düşmanı yenilgiye uğratmak için direniş hareketleriyle tam bir dayanışma içinde olunacağı belirtilen açıklamada ayrıca, Cenin katliamı karşısında sessiz kalmayı tercih eden bazı Batı ve Arap ülkelerinin sergilediği tutum kınandı.

İşgal altındaki Kudüs'ün kuzeyindeki Beyt Hanina'da düzenlenen silahlı eylemde en az 8 işgalcinin öldüğü, 15 kişinin de yaralandığı belirtilmişti.

Geçtiğimiz gün siyonist işgal rejiminin Cenin Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda 10 Filistinli şehit olmuş, Filistin'deki İslami direniş hareketleri, saldırıya karşılık vereceklerini bildirmişti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir