• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Başıboş sokak köpeği 12 yaşındaki çocuğu ağır yaraladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, Konuklu Mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Ahmet Orhan (12), mahalledeki başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Çocuk, köpeğin saldırısından güçlükle kurtarıldı.

Ayağından ağır şekilde yaralanan çocuk, yakınları tarafından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan çocuk, daha sonra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Sokak köpekleri tarafından saldırıya uğrayan çocuğun yakını Ali Orhan, sokak köpeklerine karşı önlem alınmamasından dolayı sitem etti.

Orhan, daha önce de yeğenlerinin sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını söyledi.

"Yeğenime saldıran köpeği daha önce görevliler götürmüştü"

Ali Orhan

Yeğenine saldıran köpeklerin daha önce toplatıldığını ifade eden Orhan, "Yeğenim şu an hastanede yatmaktadır. Yeğenimi önce Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdük. Orada plastik cerrahi olmadığı için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk ettiler. Ne zaman ameliyat olacağı belli değil. Yeğenime saldıran köpeği daha önce görevliler götürmüştü. Daha sonra tekrar serbest bıraktılar. Yeğenimin ayakları paramparça durumdadır.  Eşim, kızım ve yeğenim ve olaya şahit olanların hepsi psikolojik olarak rahatsızdır. Köpek, çocuğun yanına gidip ayağını birden ısırıyor. 10 kişi köpeği çekmeye çalıştık ama ayıramadık. Çocuğun burada ameliyatı yapılacak." dedi.

"Büyükşehir Belediyesine dava açacağım"

Sokak köpeklerinin toplatılmaması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi'nden şikayetçi olacağını belirten Orhan, "Büyük bir tazminat davası açacağım. Bu konuyla ilgili beyaz masayı devamlı arıyoruz fakat aklımızla alay ediyorlar. Bu işi yapamıyorsanız bırakın. 'Barınak' dediniz barınak yaptınız ama şu an barınaklarda köpek yok. Şu anda Konuklu Mahallesinde vatandaşlar sabah işe gidemiyor. Geçen günlerde, sabah işe giderken köpeklerin saldırısı yüzünden motordan düştük. Derdimizi kime söyleyeceğiz? Derdimize eğer çare bulunmazsa ben bu olaydan dolayı dava açacağım. Ben şimdi gidip köpeğe dava açamam ama onlara açabilirim. Bana köpeklerin uzaklaştırıldığını söylüyorlar. Büyükşehir Belediyesine dava açacağım. İçim yanmıştır." diye konuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir