• DOLAR 32.823
  • EURO 35.158
  • ALTIN 2449.582
  • ...
Siyonist güçleri 9 Filistinliyi katletti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, olaylarda biri yaşlı kadın toplam 9 Filistinlinin öldürüldüğü belirtildi.

Siyonist rejim askerlerinin işgal altındaki Kudüs'te açtığı ateş sonucu yılbaşından bu yana biri kadın 5'i çocuk toplam 29 Filistinli öldürüldü.

Siyonist rejim askerlerinin, yaralıların çıkartılması için ambulansların bölgeye girişine izin vermediğini, Cenin Devlet Hastanesi'ne kasıtlı olarak göz yaşartıcı gaz attığını bildiren Bakanlık, Uluslararası Kızılhaç Örgütü ve Dünya Sağlık Örgütüne saldırıların durdurulması için acil toplantı çağrısı yaptı.

Siyonist rejim ordusu: Hücre evine baskın düzenledik

Siyonist rejim ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Siyonist rejim İç Güvenlik Teşkilatı Şin-Bet (Şabak), ordu ve diğer güvenlik birimlerinin Cenin'de Filistinli direniş grubu İslami Cihad Hareketi'ne bağlı bir hücre evine baskın düzenlediği aktarıldı.

Açıklamada, evin etrafının sarıldığı ve içeridekilerle silahlı çatışma çıktığı belirtildi. Evden kaçan iki kişi ve evdeki 4 olmak üzere toplam 6 kişinin öldürüldüğüne yer verilen açıklamada, bir kişinin de teslim olduğu bilgisi paylaşıldı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir