• DOLAR 34.089
  • EURO 38.114
  • ALTIN 2839.883
  • ...
Mardin Kalkınma Platformu çalışmalarına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Kalkınma Platformu Mardin Artuklu Üniversitesi, Mardin OSB, Mardin Bulgur Sanayicileri Derneği, Mardin Tekstil Sanayicileri Derneği, Dicle Un Sanayicileri Derneği, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası, Kızıltepe Ticaret Borsası, Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası, Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası ve DİKA kurumlarının katılımıyla hayata geçirildi.

Mardin Kalkınma Platformu (MARKAP), Mardin Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde ilk değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda Mardin Kalkınma Platformunun kurumsal altyapısının oluşturulması, toplantı ve çalışma takvimi, MARKAP Mardin sorun ve çözüm dosyasının müzakeresi ve yeni dönem faaliyetleri görüşüldü.

Mardin Kalkınma Platformu üyeleri toplantı sonrası Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiler.

Mardin’in MARKAP türü oluşumlara ihtiyacının olduğunu belirten Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Mardin’in sorunlarına yönelik çözümler için farklı tarafların ‘Mardin’ ortak paydasında bir araya gelerek faaliyetler icra etmesinin önemine değindi.

Vali Demirtaş, Mardin Kalkınma Platformunun oluşturulması nedeniyle üyeleri tebrik etti ve başarılar diledi.

Mardin Kalkınma Platformunun bir sonraki çalışma toplantısı Mardin Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde yapılacak. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir