• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Silopi'de kış okulu kursları başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Millî Eğitim Bakanlığınca, bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinde bilim, sanat, matematik ve İngilizce olmak üzere 4 alanda, yenilikçi öğrenme yaklaşımlarını içeren "Kış Okulları" kurslarını hayata geçirdi.

Kış okullarının ilk gününde ilçe merkezi ve köy okullarında açılan kursları ziyaret eden İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Bilen, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Matematik ve İngilizce derslerinde açılan kurslarda, 4'üncü sınıftan 12'nci sınıfa kadar olan öğrenciler için belirlenip 5 grupta etkinlik yapılacağını belirten Bilen, bir öğrencinin her iki kursa da başvurabileceğini söyledi.

Bilen, "Öğrenciler bir dersten günlük 2, haftada 10, toplam 20 saatlik programlara katılacak. İki kursa katılan öğrenci, iki haftada toplam 40 saat ders almış olacaktır. Kurslarımız 21 Ocak'ta başlamış olup 5 Şubat Pazar gününe kadar devam edecektir. İlçemizdeki 'Kış Okulları' ücretsiz kurslar şeklinde okullarımızdaki öğrencilerimize açılmış olup tüm öğrencilerimizi kurslarımıza bekliyoruz" dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir