• DOLAR 32.631
  • EURO 35.572
  • ALTIN 2441.901
  • ...
Sabah namazında Kur'an'ın sedası için ortak çağrı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan, Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'i yakma hadsizliğinde bulundu.

Polis koruması altında hadsizliğini işleyen Paludan'a ve buna izin veren İsveç yöneticilerine Türkiye'den her kesim tepki gösterdi.

HÜDA PAR yetkilileri bu sabah, tüm camilerde kılınacak namazın ardından okunacak Kur'an için katılım çağrısında bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tarih boyunca Kur’an-ı Kerim’e saldıran hiç kimse iflah olmamıştır. Bu alçaklara verilecek en güzel cevap, Kur’an’a hakkıyla sarılmaktır. Sabah namazında saflarımızı sıklaştırarak camilerimizi dolduralım. Kur’an'ın sedasını semalarda dalgalandıralım." dedi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Halef Yılmaz da sosyal medya hesabından, "Kur'an-ı Kerim'e yapılan hakaret ve saldırılara karşı; tüm teşkilatlarımız, üyelerimiz ve kardeşlerimizi sabah namazında camilerde Kur'an Kıraatine iştirak etmeye ve destek vermeye davet ediyoruz." çağrısında bulundu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir