• DOLAR 32.582
  • EURO 35.05
  • ALTIN 2456.366
  • ...
Tarsus Umut Kervanı Başkanı Bayık'tan "Üç aylarda bağış ve sadakalarınızı artırın" çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Tarsus Umut Kervanı Başkanı Ziya Bayık, üç aylarda, ihtiyaç sahibi daha çok insana ulaşabilmek için hayırseverlere bağış ve sadakalarını artırmaları çağrısında bulundu.

 

Bayık, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Rahmet ve bereketin sağanak sağanak yağacağı üç aylara girmek üzereyiz. 23 Ocak Pazartesi üç ayların başlangıcı ve akabinde 26 Ocak Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece Regaip Kandilidir.

Tarsus Umut Kervanı olarak bu mübarek gün ve gecelerin hayır ve bereketinden feyizlenmek için yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimize ayni veya nakdi yardımda bulunacağız inşallah." dedi.

Açıklamasının devamında hayırseverlere de seslenen Bayık, "Sizleri bu hayra ortak olmaya davet ediyoruz. Rabbim yaptığınız ve yapacağınız yardımları şimdiden dergâhı izzetinde kabul buyursun, bu vesileyle ve rahmet ve bereket ayları olan mübarek gün ve gecelerinizi tebrik eder, Cenab-ı Allah'tan hayırlara vesile olmasını dileriz. Yarabbi! Recep ve Şaban'ı bizleri için mübarek kıl ve bizleri Ramazan'a ulaştır." dedi. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir