• DOLAR 32.682
  • EURO 35.215
  • ALTIN 2446.422
  • ...
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Özcan'dan İsveç Tepkisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Özcan'ın açıklaması şu şekilde

"Türkiye'nin #Stockholm Büyükelçiliği önünde mukaddes Kitabımız Kur'an-ı yakma cüreti gösterecek olan Rasmus Paludan isimli İslam düşmanı alçağı lanetliyorum.
Bu çirkin girişime özgürlük adı altında izin veren İsveç hükümetini de şiddetle kınıyorum. İsveç hükümeti, aldığı bu barbar karardan acilen geri adım atılmalıdır. İlahi bir dine, kutsallarına saldırmak Özgürlük değildir, olamaz da…

Batılı ülke yönetimleri, halklarıyla birlikte içinde bulundukları dinsizlik belasından, ahlaksızlığın neticesi soysuzluğa giden süreçten kurtulabilirler. Buna son vermeleri kendi ellerindedir. Biz Müslümanlar, Allah’ın peygamberler vasıtasıyla gönderdiği ilahi dinlerin hak olduğuna inanıyor ve saygı duyuyoruz. Ancak insanlığa gönderilen son hak din İslam’dır ve Kitabı Kur’an’dır. Siz batılılar, inanmıyor olsanız bile saygı duymak zorunda olduğunuzu bilmelisiniz.

Dahası beldelerinizde yaşayan milyonlarca Müslüman var ve hiçbirinin aklından tahrif olunan İncil’i yakmak geçmemesine rağmen Müslüman vatandaşlarınızın haklarını çiğniyor olmanız ikiyüzlülüğünüzü ortaya koyuyor.

Ne Endülüs’te kurduğunuz Engizisyon Mahkemelerinde yaptığınız vahşi işkenceleri unuttuk, ne de özgürlük vaadiyle işgal ettiğiniz Irak ve Afganistan’da milyonların can verdiği katliamları unutabiliriz. Her türlü kötülüğünüze ve barbarlığınıza rağmen asla size benzemeyeceğiz.

Şiarımızı iyi bellemenizi istiyoruz; son peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (S.A.V) gönderilen İslam dinimizin kıyamete kadar hak din olduğu inancımızın tüm insanlığın kurtuluşuna çare olacağını haykırmaktan hiçbir zaman ve şartta geri durmayacağız.

“Onlar ağızlarıyla Allah’ın nurunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kafirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır.” (Saff,8)"

Bu haberler de ilginizi çekebilir