• DOLAR 32.431
  • EURO 34.618
  • ALTIN 2383.1
  • ...
Mardin'deki silahlı saldırıda ölü sayısı 4'e yükseldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Artuklu ilçesine bağlı Yeniköy mevkiinde İpek Yolu gece saatlerinde Irak plakalı bir araçta bulunan 5 kişi henüz belirlenemeyen bir nedenden silahlı saldırıya uğradı.

İlk belirlenmelere göre 3 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de ağır yaralandı. Olayda yaralanlardan 1 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin isimleri ise; Hıdreen Abdullah Salih, Waheda Haedar Jasim, Abdullah Saleh Mustafa, Chiman Shaheen Khalid vefat etti.

Ahmed Jalaladeen İbrahim ise Nusaybin Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Duhok Valisi Ali Tatar dün akşam Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir araca yönelik yapılan saldırı hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Tatar, "Ne yazık ki Türkiye'nin Nusaybin ilçesinde Duhok eyaletinin 5 vatandaşı vuruldu. 4 kişi hayatını kaybetti biri ise yaralandı. Bu olayın faillerinin bir an önce yakalanması için gerekli çalışmalar yapılacaktır." ifadelerine yer verdi.

Tatar açıklamasının devamında her iki her iki ülkenin yetkililerinin irtibat halinde olduklarını ve bu olayın aydınlatılması için çalışma başlatacaklarını aktardı.

Olay ile ilgili inceleme sürüyor. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir