• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Siyonist çete  yine dünyaya kafa tuttu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalcilerin sözde Dışişleri Bakanı Eli Cohen "Anlamsız açıklamalar ve imzalar, bizim doğru kararlar almamıza, vatandaşlarımızı korumamıza ve geleceğimizi güvence altına almamıza engel olamayacak. Dünyadaki tüm ülkelerin ilgisi, terörü teşvik eden ve Yahudileri öldüren teröristlere ödeme yapan Filistin yönetiminin kışkırtmalarını engellemek üzerine olmalı. İsrail, ilk olarak ve her şeyin üzerinde kendi güvenliğinden sorumludur" dedi. 

Filistin BM Temsilciliğinin Twitter hesabından yayımlanan ortak bildiride, "BM üyesi ülkeler olarak uluslararası sistemimizin köşe taşları Uluslararası Adalet Divanına (ICJ) ve uluslararası hukuka olan sarsılmaz desteğimizi yeniden teyit ediyoruz." ifadelerine yer verilmişti.

İşgalcilerin  Filistin halkına, liderlerine ve sivil toplum örgütlerine karşı cezai tedbirler uygulamasından "derin endişe" duyulduğu vurgulanan bildiride, ICJ'den görüş istenmesi üzerine Tel Aviv'in Filistin yönetimine karşı cezai tedbirler uygulamasının kabul edilemez olduğu belirtilmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir