• DOLAR 32.589
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2458.572
  • ...
İHH'den 750 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- İnsani Yardım Vakfı'nın (İHH) Batman temsilcisi olan Batman Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (Bey-Der), Ramazan ayına özel olarak Batman'daki 350 muhtaç aileye Ramazan paketi, 200 yetime Ramazan paketi ve 200 yetime kırtasiye yardımında bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bey-Der Başkanı Zeki İslamoğlu, her yıl düzenli olarak İHH'nin desteğiyle Ramazan ayına özel olarak muhtaç ve yetimlere gıda ve kırtasiye yardımında bulunduklarını belirtti. İslamoğlu, "İHH'nin her yıl periyodik olarak Ramazan ayında fakirlere ve yetimlere uygulamış olduğu yardımları tekrar Batman'daki partneri olan bizlere gönderdi. Bizde bu yardımları tüm Bey-Der ailesiyle birlikte bu fakir ve yetim ailelere ulaştırmak için var gücümüzle çaba sarf etmekteyiz." dedi.

İHH'nin çeşitli projelerinin olduğunu ifade eden İslamoğlu, "Projelerinden bir tanesi de her yıl Ramazan ayında bu projeleri uygulamaktadır. İnşallah bu yılda bize bu şekilde gelen 350 adet gıda paketi, 200 adet kırtasiye seti ve 200 adet yetim hediye paketi olarak dağıttık" ifadelerini kullandı.

Yardımı alan vatandaşlarda memnuniyetini dile getirerek, "Bu gıda sayesinde Ramazan ayımızı rahat bir şekilde geçireceğiz. İHH, her Ramazan ayında bizlere bu yardımı yapmakta ve bizleri unutmamaktadır. Bizlere bu yardımı yapanlara teşekkür ederiz." dediler.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir