• DOLAR 34.218
  • EURO 37.897
  • ALTIN 2917.486
  • ...
Siyonist işgal rejimi yılın ilk 12 gününde 170 Filistinliyi alıkoydu  
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Esir Kulübünden yapılan açıklamada işgal güçlerinin Batı Şeria bölgesinde ve Kudüs çevresinde bazı kasabalara ve mülteci kamplarına tekrar tekrar baskınlar düzenlediğini ve tutuklamalar yaptığını dile getirdi. Bunların başında da El-Halil'deki Beytu Ummer kasabası, Beytlahim'in güneyindeki Dehişe Mülteci Kampı ve Kudüs'ün yakınındaki Kalendiye Mülteci Kampı yer alıyor. 

Açıklamada esir almaların daha çok askeri kontrol noktalarında yoğunlaştığına, zaman zaman ifade vermek üzere işgal rejiminin istihbarat teşkilatının merkezlerine çağrılan bazı kişilerin de buralarda rehin alındıklarına, bazı kişileri teslim olmaya zorlamak amacıyla aile efradından farklı kişilerin de esir alındığına dikkat çekildi. 

Kulübün açıklamasında esir alınanlar arasında kadın, çocuk, yaşlı, hasta ve yaralı dahil her kesimden insanların bulunabildiği, bu kişilerin alıkonulması için evlere baskın düzenlenmesi esnasında büyük bir tahribat yapıldığı, yakalama esnasında da insanlara vahşi saldırılar düzenlendiği vurgulandı. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir