• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Bağlar Belediyesi, 2022'de sağlık alanındaki çalışmalarını paylaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı gıda sağlığı denetimi ekipleri, bin 680 iş yerinde hijyen kontrolleri yaptı.

Belediyenin ambulans aracı, 58 hasta vatandaşın Türkiye'nin değişik şehirlerine nakledilmesini sağladı.

Yatalak olarak hayata tutunmaya çalışan 30 vatandaşa ortopedik yataklar hediye edildi.

Bağlar Belediyesi, gıda ve toplum sağlığı gibi temel ihtiyaç oluşturan alanlarda sağladığı başarılı hizmetlerle öne çıkıyor.

2022 yılında toplam 1680 işyerine yönelik gıda sağlığı kontrolü ve hijyen denetimi gerçekleştiren Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlığını tehdit eden gıdaların imha edilmesini ve suç teşkil eden işletmeler hakkında yasal işlem yapılmasını sağladı.

Geçen yıl Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun girişimleriyle alınan ambulans aracı, başka şehirlere nakil olan hastaların umudu oldu. 58 hasta vatandaş bu araçla Türkiye'nin farklı şehirlerine nakledildi.

Çeşitli hastalıklar nedeniyle yatalak olan vatandaşlara Beyoğlu'nun girişimleriyle temin edilen ortopedik ve akıllı 30 ortopedik yatak, ulaştırıldı. Bu yataklar sayesinde günlük yaşamda daha rahat hareket etme imkanı bulan hasta vatandaşların yakınları da rahat nefes aldı.

Belediye olarak vatandaşların huzurunu ve sağlığını öncelleyen bir anlayışa sahip olduklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, hizmet ve çözüm odaklı gayretlerinin yeni yılda artarak devam edeceğini dile getirdi.



Bu haberler de ilginizi çekebilir