• DOLAR 32.39
  • EURO 34.62
  • ALTIN 2386.449
  • ...
Hamas: siyonist askerleri esir almaktan geri durmayacağız!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas'ın internet sitesinden verilen habere göre Aruri, siyonist rejimin hapishanesindeki Filistinli tutuklu Hasan Selame'nin yazmış olduğu "Otobüsler Yanıyor" isimli kitabın tanıtımı için Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde düzenlenen etkinlikte konuştu.

Filistinli tutukluların özgürlüğüne kavuşturulmasının Hamas'ın önceliklerinin başında geldiğini hatırlatan Aruri, "Demir parmaklıklar ardında bir Filistinli bile olsa görevimizi yerine getirmemiş sayılırız. Bu nedenle tüm esirlerimiz serbest kalıncaya dek İsrail askerlerini esir almaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Hamas'ın elinde esir siyonist rejimin askerleri olduğunu ve söz verdikleri gibi bunların sayısını artıracaklarını kaydeden Aruri, "her ne pahasına olursa olsun Filistinli tutukluları özgürlüklerine kavuşturacaklarını" aktardı.

Kassam Tugaylarınca esir alındığı duyurulan siyonist askerler

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları,işgal rejiminin 2014'te Gazze'ye düzenlediği saldırılar sırasında 2'si asker 4 siyonistin esir alındığını açıklamıştı. Kassam Tugayları, bu kişilerin durumu hakkında herhangi bir bilgi vermemişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir