• DOLAR 32.356
  • EURO 34.789
  • ALTIN 2392.631
  • ...
Araç Servis Bakım Müdürü Özmen: Bölgede araçları servise götürme kültürü çok zayıf
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yetkili servis ortamında araç bakımlarının yapılmasının araç sahiplerine ciddi avantajlar sağladığını belirten Özmen, servislerde bakımı yapılan araçların ömrünün uzadığını, performansının ise yükseldiğini ifade etti.

Zeki Özmen

Araçların periyodik bakımları için yetkili servislerin tercih edilmesinin daha doğru olacağını vurgulayan Özmen, "Bölge genelinde servis kültürümüz maalesef yok. Araç kullanıcılarımız, genelde çok yüksek faturalar çıkarıldığını düşünerek servisleri tercih etmiyorlar. Araç sürücülerinin yetkili servisleri tercih etmelerinin sebebi; 'Ben aracımı seviyorum, kıymet veriyorum' düşüncesi olmalı. Bu düşüncede olan sürücülerin yetkili servisleri tercih etmesi gerekiyor." dedi.

"Kullanılan parçalar araç performansını yükseltiyor"

Yetkili servislerde kullanılan araç parçalarının orijinal olduğunu, bunun da aracın performansının yükselmesine sebep olduğunu ifade eden Özmen, "Araç kullanıcıları bunları detaylı olarak bilemedikleri için buraya gelen her müşterimize detaylı olarak bunu izah ediyor, anlatıyoruz. Bu da tekrar tercih edilme sebebi oluyor." diye konuştu.

"Ekonomik sıkıntı bizi en çok etkileyen sebeplerden bir tanesi"

Yüksek maliyetlerden dolayı yetkili servislerin pek tercih edilmediğine işaret eden Özmen, "Bizi en çok etkileyen sebeplerden bir tanesi günümüz ekonomik sıkıntılardır. Bu nedenden dolayı bizler de sürücülere yüksek oranda indirimler sağlıyoruz. Buradaki çalışma ortamımızın teknik seviyesi en yüksek cihazlarla çalışmamızdır. Araçların arıza tespitini ve onarımını yapıyoruz. Kalifiyeli elemanlarımızla bunu sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

"Araç ömrünü uzatmak isteyenler yetkili servisi tercih etmelidir"

Yetkili servis ortamında yapılan bakım ve onarım işlemlerinde her değişim yapılan parçanın garanti süresinin iki yıl olduğunu aktaran Özmen, şöyle devam etti:

"Kullandığımız bütün ürünler orijinaldir. Yetkili servislerin dışında yapılan onarımlar gibi yan sanayi ya da çıkma parça kullanmıyoruz. Tamamıyla sıfır ve iki yıl garantili değiştiriyoruz. Araç ömrünü uzatmak ve performansını yükseltmek isteyen herkes mutlaka yetkili servisleri tercih etmelidir."(İLKHA)

 











Bu haberler de ilginizi çekebilir