• DOLAR 32.706
  • EURO 35.447
  • ALTIN 2489.616
  • ...
HÜDA PAR Elâzığ İl Başkanı Kavaklı, amatör futbol takımı başkanlarıyla buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sabah saat 10.00'da Elâzığ amatör futbol takımları ile kahvaltıda bir araya gelen HÜDA PAR Elâzığ İl Başkanı Yasin Kavaklı ve beraberindeki heyet, başkanlarla sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Yetkililere iletilmek üzere sorun ve sıkıntıları not aldırdı. 

Elâzığ amatör spor kulüpleri başkanlarına, davetlerine icabet ettikleri için teşekkür eden Kavaklı, gençler için yaptıkları çabayı takdir ettiğini belirtti.

Gençliğin özünden uzaklaştığına ve değerlerine yabancılaştığına dikkat çeken Kavaklı, gençlerin kötülüklere bulaşmasına engel olmada spor kulüplerinin önemli bir rol üstlendiğine işaret etti.

Kavaklı, "Nesil önemlidir, spor da bu kadar önemlidir. Siz kulüp başkanları olarak burada gençleri bir arada tutmanız ve spor yaptırmanız bizim için önemlidir. İstiyoruz ki gençlerimiz bizim övünç kaynağımız olsunlar. Gençlerimizin güzelleşmesi ve iyileşmesinin, Elâzığ'a çok güzel katkısı olacak. Bu gençler Elâzığ'a yabancı olmayacak. Spor kulüpleri içinde, futbol hayatında başarılı gençlerimiz çıkacaktır. Bu gençlerimiz yetişirken Elâzığ'ın değerleri ile birlikte yetişsin istiyoruz. Elâzığ'ın değerlerini taşısın istiyoruz. Elâzığ'ın değerlerini taşıyarak büyük futbol takımlarında oynayacak olan Elâzığ'ın gençleri bizim övünç kaynağımız olacaktır." dedi.

Gençlerin bilerek veya bilmeyerek değiştirilmek istendiğine dikkat çeken Kavaklı, "Gençlerimiz İslami değerlerden uzaklaştırılmak isteniyor. Ahlaki konuda tahribata uğratılarak sadece dünyalık olarak şekillenmesini istiyorlar. Ahiret boyutu öteleniyor ve geri planda bırakılıyor. Evet biz futbolumuzu oynayacağız ve en başarılı olmak için gayret göstereceğiz. Ancak değerlerimizden de uzaklaşmamamız gerekiyor. Bu değerlerden uzaklaştıkça hepimizin canının yanacağına inanıyorum. Gençlerimiz değerleri ile birlikte futbolda yer alırlar ise hem maddi hem manevi olarak Elâzığ kazanacaktır. Sizlere teşekkür ediyorum, inşallah sizler de böyle gençler yetiştireceksiniz." dedi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir