• DOLAR 32.788
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2457.99
  • ...
Mardin'de hibe edilen araçlar için program düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ilçelerde kullanılmak üzere Mardin Büyükşehir Belediyesine hibe edilen 4 katı atık toplama aracı, bir arazöz ile Büyükşehir Belediyesinin kendi öz kaynaklarıyla aldığı 2 cenaze nakil aracı hizmete sunuldu. 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Yerleşkesi'nde düzenlenen programa, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Genel Sekreter Murat Süzen, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, daire başkanları ile çalışanlar katıldı.

Programda konuşan Demirtaş, Mardin'e hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. İlçe kaymakamları ile birlikte Mardin’in refah düzeyini artırma gayreti içerisinde olduklarını belirten Demirtaş, "Altyapı çalışmalarına çok ciddi anlamda ağırlık verdik. Bugün kırsal kesimde yaklaşık bin 600 kilometre civarında sathi kaplama yaptık. Aynı zamanda 200 kilometreye yakın sıcak asfalt yaptık. İçme suyunda, kanalizasyonda, yağmur suyunda, ilçelerimizde ve kırsal kesimde ciddi hizmetlerimiz oldu." dedi.

Araçların hayırlı olması temennisinde bulunan Demirtaş, bundan sonra da çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir