• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Portekiz basını duyurdu: Jesus, milli takımın başına geçmek istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2022 Dünya Kupası'nda yaşanan başarısızlığın ardından Portekiz Futbol Federasyonu Başkanı Fernando Gomes, Teknik Direktör Fernando Santos ile görüşme gerçekleştirmiş ve yapılan görüşmede deneyimli teknik adamla karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı açıklanmıştı.

İlk olarak Portekizli efsane menajer Jose Mourinho ile temasa geçen Portekiz Futbol Federasyonu, Jose Mourinho'dan istediği geri dönüşü alamayınca diğer alternatiflere yöneldi. 

PORTEKİZ'İN 3 ALTERNATİFİ VAR

Portekiz gazetesi Record'un haberine göre, federasyonun milli takım teknik direktörlüğü için en az 3 alternatifi bulunuyor. Portekiz'in hedefleri arasında Portekiz U21 Milli Takım Teknik Direktörü Rui Jorge ve Wolves Teknik Direktörü Bruno Lage yer alıyor.

ÖNCELİK JORGE JESUS

Ancak federasyonun ilk önceliği  Fenerbahçe 'nin Portekizli Teknik Direktörü Jorge Jesus'u takımın başına getirmek. 

JESUS: GÖRÜŞMEYE HAZIRIM

Record'un haberine göre Portekiz'in bu arayışından haberi olan Jorge Jesus'un milli takım teknik direktörlüğü için görüşmeye hazır olduğunu federasyona bildirdi.

İKİ TARAF DA ANLAŞMAYA SICAK

Mourinho ihtimali gittikçe azalan Portekiz Futbol Federasyonu'nun, ülkenin en tecrübeli ve başarılı teknik direktörlerinden olan Jorge Jesus'u takımın başına getirmeye oldukça sıcak baktığı belirtildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir