• DOLAR 32.944
  • EURO 35.329
  • ALTIN 2458.092
  • ...
TRT World'den Reuters'a ''misilleme'' iş ilanı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TRT World, İngiliz haber ajansı Reuters'ın Türkiye ofisi için verdiği ilana gönderme niteliğinde bir iş ilanı yayınladı.

TRT World'un muhabir ilanında, İngiltere'deki siyasi istikrarsızlığa, ekonomik sorunlara ve bu ülkenin 21. yüzyılda hala Kraliyet ile yönetilmesine değinildi.

İlanda, “Art arda gelen Britanya hükümetlerinin COVID-19 salgını, Brexit, küresel ekonomik kriz gibi büyük meydan okumalara yanıt vermekte başarısız olması İngiliz siyasetini bir karmaşa içine soktu. Kısa süreli İngiliz hükümetleri ülkenin geleceğini belirsizlik içinde bırakıyor ve İngiltere'yi Avrupa'dan uzaklaştırıyor. Kraliçe Elizabeth'in ölümüyle birlikte, Orta Çağ'dan kalma bir yönetim biçimi olarak Kraliyet'in modern çağda varlığı tartışmaları hız kazandı. Bu konularda kapsamlı haberler yapabilecek, kalemi kuvvetli muhabirlere ihtiyacımız var” denildi.

REUTERS'IN İLANI
Reuters, ilanında Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilişkin değerlendirmelere yer verirken, 'Türk Lirası'nın darbeler aldığını ve bu konuda derinlemesine kurumsal hikayeler yazabilecek bir editöre ihtiyacı olduklarını' kaydetmişti. .

Bu haberler de ilginizi çekebilir