• DOLAR 32.22
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2412.13
  • ...
Meteoroloji'den yeni uyarı! Soğuk ve karlı hava geliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ülke genelinde bugün ve yarın yağış beklenmiyor. Hava durumunun, genellikle parçalı bulutlu, batı ve güney kesimlerin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Pazar günü yurdun iç ve batı kesimlerinde yağış görülecek. Yağışların Marmara, Ege ve Batı Akdeniz ile Orta ve Batı Karadeniz'in kıyı kesimlerinde yağmur, İç Anadolu ile Orta ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Günün en yüksek sıcaklık değerleri İstanbul'da 14, Ankara'da 5, İzmir'de 18, Antalya'da 20 Diyarbakır'da 9 derece civarında seyredecek.

Pazar günü Marmara, İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi'ne yağış geliyor, sıcaklıklar değişmiyor. İstanbul 13, Ankara 5, İzmir 15, Antalya 20 derece. Gece ve sabah iç kesimlerde sis bekleniyor.

Pazartesi günü, yurdun iç ve doğu kesimlerinde yağış görülecek. Yağışlar Güneydoğu Anadolu ile Karadeniz Bölgesinin kıyı kesimlerinde yağmur, İç ve Doğu Anadolu ile Karadeniz Bölgesinin iç kesimlerinde kar şeklinde olacak.

 

(İLKHA)

 

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir